Dameklip i Tønder

Er du på udkig efter en ny frisør, der har erfaring og kompetencer inden for dameklip i Tønder? Så er Hår Galleriet i Møgeltønder nær Tønder det rigtige valg for dig. Vi er specialister i dameklip, så du kan være sikker på at du er i gode hænder, og at du går herfra glad og tilfreds.

Vi kvinder går meget op i vores hår og hvordan det ser ud, derfor er en dameklip ikke bare en dameklip hos os. Der er lagt stor vægt på de nyeste trends, din personlighed samt din ansigtsform når vi udfører en dameklip. Det er vigtigt for os at din frisurer matcher din stil, og at dine ønsker er i centrum, derfor er vores frisører gode til at lave forskellige dameklip.

Book tid her

Kombiner din klipning med en hårfarvning eller nye flotte reflekser i håret, du kan se vores samlede prislist her.

Priser på dameklip

Den bedste dameklip får du hos Hår Galleriet. Når du får foretaget en dameklip, kan du vælge om du vil have vask og føn med, prisen på dameklip ligger fra 379,-. Har du ikke mulighed for at komme til salonen, så tilbyder vi at køre ud til dig, du kan se mere om priserne her.

​Dameklip Pris
Dame vask klip og føn 379,-
klip af spidser i langt hår 

fra 340,-

Vask + sæt

250,-

Udover dameklip tilbyder vi selvfølgelig også farvning af hår samt reflekser i håret, herreklip og børneklip mm.

Et flot look med vores dameklip

Vi tager en god snak med dig, for at finde ud af hvem du er, så vi kan få en idé til hvilken frisurer du ønsker. Vi kommer gerne med råd, så du kan se mulighederne og giver dig den dameklip du ønsker.

På den måde er du sikker på at du får en klipning du er glad og tilfreds med, når du går ud af døren hos Hår Galleriet.