Farvning af hår hos din lokale frisør Tønder

En farvning af håret, kan hjælpe dig med din personlige udstråling. Om du drømmer om en fornyelse eller en drastisk forandring, eller måske vil du bare have opfrisket dine udgroninger. Hos Hår Galleriet kan vi tilbyde farvning af hår, både med og uden reflekser

Farvning af hår kan slide på håret, derfor vil det være en god idé at give dit hår en boost pleje. For at styrke og pleje dit hår efter en hårfarvning eller afblegning, tilbyder vi smartbond behandling, som går ind og beskytter og styrker dit hår.

Book tid her

 

Alle vores frisører har stor erfaring med farvning af hår, hvilket gør os til det oplagte sted, at gå hen for at få foretaget en hårfarvning. Hos Hår Galleriet går vi meget op i kvalitet, derfor bruger vi kun de bedste produkter og de dygtigste frisører, som kan hjælpe dig med din nye farve. 

Vi tilbyder farvning af hår både til mænd og damer.

Mange muligheder med farvning af hår

Der findes utallige skønne farver, så mulighederne er mange når du skal have farvet dit hår. Hvis du er frisk og kreativ har vi flere farverige nuancer, der kan være med til at give dit hår et flot og unikt look. 

Samtidig tilbyder vi også et stort udvalg af traditionelle farver. Hos Hår Galleriet kan du få den farve du vil, alt fra blåt til brunt til en sart rosa, det er kun fantasien der sætter grænser. Vi klarer hele farvepaletten, så din drøm kan gå i opfyldelse.

Med alle disse valgmuligheder, kan det være svært at vælge hvilken hårfarve du skal have. Hår Galleriet hjælper dig gerne med råd og vejledning af farvning af hår. Sammen tager vi en snak om hvilke ønsker du har i forhold til farve samt hvilke look du er ude efter.

Få dit hår farvet i vores salon, og få et flot look.

Farve Pris
Metal DX 109,-
1/2 tb farve m/refleks 585,-
Afrensning 350,-
Cover 5 245,-
Farve 475,-
Farve 1/2 tube 440,-
Farve m/refleks 625,-
Forpigmemtering 280,-
Herre farve 370,-
Herre farve m/refleks 475,-
Stort hår + 270,-