Herreklip der matcher din personlighed

Hos Hår Galleriet tilbyder vi herreklip efter dine ønsker. Vi kommer gerne med rådgivning til den enkelte kunde, så din nye frisure kommer til at passe til dit ansigt og hårtype samt din personlighed. På den måde opnår vi det bedste resultat og dermed en tilfreds og glad kunde.

Book tid her

 

Hos os er vi alle uddannet frisører og har derfor en masse erfaring og kompetencer. Vores dygtige team gør, at når du kommer ned i salonen og skal have foretaget en herreklip, får du den bedste behandling med en god atmosfære. Vi forkæler dig, så du kan få et frirum i din hverdag.

Priser på herreklip

Du får den bedste herreklip i Møgeltønder nær Tønder til en skarp pris. Herreklip i Tønder er der masser af, men her hos Hår Galleriet gør vi ekstra meget ud af at sætte dig og dine ønsker i fokus. 

Herreklip Pris
Herreklip incl. vask/føn fra 274,-
Lille herreklip incl. vask/føn fra 220,-
Maskinklip 135,-
Skægklip og barbering 175,-
Hovedbunds scrub 39,-

Om du ønsker et nyt moderne look eller om du bare ønsker en opfriskning af din nuværende frisure. Så er det Hår Galleriet du skal vælge, når du skal have klippet dit hår.

Vi holder os opdateret på det nyeste nye inden for herreklip, derfor er vi jævnligt på kursus. Vi tilbyder klipning af drenge og herre i alle aldre.

Hos os får du en herreklip fra 305,- og en drengeklip 10-13 år fra 256,-. 

Alle stilarter indenfor herreklip

Indenfor herreklip kan vi tilbyde forskellige stilarter, såsom herreklip med saks, maskinklip samt skægklip mm. vi har noget til enhver stil.

Er du i tvivl om hvilken frisure der passer perfekt til dig? Så tager vi gerne en snak om dine muligheder, så du får en klipning du er tilfreds med og som matcher din stil.