Reflekser i hår

Ser dit hår kedeligt og ensfarvede ud, og vil du gerne have lidt mere liv i det? Så er du kommet til det rette sted, Hår Galleriet tilbyder flere former for reflekser i hår, som balayage, shoeshine og easy meches.

Der er mange kvinder, der prøver at lave reflekser i håret derhjemme, og ofte ender det ud i et dårligt resultat. Vi har kunder der kommer ind med gult hår, som har prøvet at lave striber derhjemme. Vi hjælper gerne med at give dit hår et naturligt look igen.

Når du får farvet håret hos os, bruger vi kun de bedste produkter og rådgiver i den rette pleje når du forlader vores frisørsalon. På den måde er du sikret at din nye flotte frisure holder sig pæn og sund i lang tid.

Book tid her

Priser for reflekser i håret

Vi laver reflekser til både kvinder, mænd og ældre børn. Vi bruger forskellige metoder alt efter hvilke reflekser du kunne tænke dig i dit hår, vi kommer gerne med gode råd om, hvilke reflekser der kunne passe godt til dig. 

Prisen på reflekser kan variere alt efter hvilke reflekser du vælger samt længden på dit hår. Du kan få reflekser i håret fra 225,- og opefter - Se vores prisliste her. Hvis du ønsker at kende den præcise pris så kom forbi vores salon til en snak omkring dine ønsker.

Refleks Pris
Stort hår + 270,-
Balayage - med bundfarve 930,-
Balayage - uden bundfarve 705,-
Easy meches hele håret 590,-
Easy meches kort hår i top 480,-
Easy meches overhår + kant 455,-
Herre reflek m/hætte 385,-
Refleks m/hætte 470,-
Shoeshine 245,-

Reflekser på flere måder

Alle kender til badehætten med huller i, der er kommet mange flere smarte måder at lave reflekser på. I dag er der også kommet mere skånsomme metoder, når du skal have lokkerne lysnet. Der er kommet nye trends, med de nye farveteknikker.

Balayage bliver mere og mere populære. Hvis du har mørkt hår og ønsker at få lyse striber, så giver balayage et særdeles flot resultat. Balayage metoden adskiller sig lidt fra de mere almindelige metoder med folie eller hætte, ved balayage metoden pensler man farven direkte på håret i frihånd. 

Hvis du vil have et look, som er mere naturligt, så er balayage det helt rette valg. Hos Hår Galleriet laver vi balayage både med og uden bundfarve.