Børneklip i alle aldre

Skal dit barn klippes, og du ved ikke hvilken frisør du skal vælge? Så har vi svaret, hos Hår Galleriet er vi din professionel frisør til børneklip i Møgeltønder nær Tønder. Vi har haft kunder i alle aldre, så du kan trygt overlade dit barn i vores hænder, når de skal have foretaget en børneklip, vi sikre dig, at vi giver dit barn et flot look. 

Med et børneklip hos os lytter vi altid til jeres ønsker, vores frisør giver jer deres ubetingede fokus indtil i går ud af salonen. Vi tilbyder børneklip fra 0-13 år både til piger og drenge.

Book tid her

Børneklip priser

Dit barn får den bedste børneklip samt service hos Hår Galleriet. Der er forskel på prisen af børneklip alt efter hvilken alder dit barn har, vi laver børneklip fra 0-13 år, prisen starter fra 190,-

Børneklip Pris
Børneklip 0-3 år fra 220,-
Børneklip 4-9 år fra 255,-
Drengeklip 10-13 år fra 285,-
Pigeklip 10-13 år fra 295,-

Børneklip i trygge omgivelser

Vi ved at der er nogle børn, som har det svært og de finder en børneklipning ubehageligt, vi kan uden tvivl garantere at dig og dit barn får en behagelig oplevelse i hyggelige og trygge omgivelser. Hos os tager vi hånd om alle vores kunder, vi ønsker at yde den bedste service til alle vores kunder uanset, hvilken alder de har.

Vi går meget op i at være i øjenhøjde med vores kunder og skabe en god dialog, så dit barn føler sig godt tilpas. Hos Hår Galleriet har vi sans for mode og trends inden for børneklip, vi kan give dit barn den ønskede frisure, som han eller hun ønsker. Vores frisør holder os altid opdateret på det nyeste nye, med løbende kurser – både inden for børneklip, dameklip, herreklip og skægklip mm