Skægklipning og barbering

Mange mænd har prøvet at eksperimentere med en eller anden form for skæg. Det er ikke alle typer for skæg der klæder en lige godt. Der er et hav af trends og stilarter som er moderne inden for skægklipning, vi forbinder skægget med personlighed og udstråler maskulinitet. Vi udfører skægklip og barbering og holder os opdateret, så vi er med på de nyeste trends og stilarter.

Er du på udkig efter en ny skæg stil? Hos Hår Galleriet er vi behjælpelige med skægklipning og barbering, vi guider og inspirerer dig gerne til at finde den klipning og barbering der passer til dig og din personlighed. 

Om det enten der er bakkenbarter, overskæg, fuldskæg, gedeskæg eller skægstubbe eller noget helt andet. Så står vi klar til at hjælpe dig med din nye skægfrisure med en skægklipning

Book tid her

Husk at pleje dit skæg efter et skægklip

Når du har brugt tid og penge på et skægklip for at et lækker og skabt skæg, er det en god idé at pleje det derefter, så det kan blive ved med at se godt ud. Der er ikke noget, der er værre end et skæg, der ikke ser velplejet ud, derfor anbefaler vi, at du finder dig en god skæg olie mm. 

Vi hjælper dig gerne med et barbering af dit skæg og vi kommer også gerne med gode råd til skægpleje, så du altid står helt skarpt.