Vi er din kørende frisør

Frisørfaget er vores passion og det har det altid været, vi brænder for vores job. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller professionalisme. Vi tilbyder vores kunder lidt ekstra service, da vi gerne vil gøre en forskel for vores kunder, derfor har vi besluttet at blive din kørende frisør. 

Book tid her

Vi kommer med glæde hjem til dig

Vi tror på at det med at kunne møde kunderne i deres hjem, kan gøre en forskel for de kunder, der ikke har mulighed for at komme ned i salonen eller dem, der har det bedst med at være i trygge og vante omgivelser. Samtidig slipper du for stress i hverdagen over at skulle få tid til et frisørbesøg, da vi gør det nemt og enkelt for dig.

Hos Hår Galleriet

kommer vi med det hele, du skal blot have en stol, hvor vores frisør kan komme hele vejen rundt, når du skal klippes. Vores kørende frisør kører ikke blot ud i privaten, vi køre også ud til plejehjem, institutioner og bosteder mm.

Prisen på vores kørende frisør

Vi kører ud og klipper gangbesværede kunder. Når du vil have besøg af vores kørende frisør, har vi en opstartspris på 100,- derfra tager vi 5,- pr. km. Du kan se mere om vores priser på de forskellige klip vi tilbyder her.

Du skal altid være velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om vores kørende frisør på telefon 73 73 89 00.